aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαρέα με τους Ματ και Ρενάτο

Παρέα με τους Ματ και Ρενάτο

Ως γνωστόν, η Ομόνοια ενημέρωσε ότι αύριο στην Green Boutique θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, από τις 17:00 μέχρι τις 18:00, στην οποία οι ποδοσφαιριστές και εκ των αρχηγών της ομάδας, Ματ Ντέρμπισαϊρ και Ρενάτο Μαργκάσα, θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Χθες το σωματείο ενημέρωσε ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: αυτόγραφα από τους Ντέρμπισαϊρ και Μαργκάσα, φωτογραφίες με τους δυο ποδοσφαιριστές, επίσημη φανέλα της νέας σεζόν των πιο πάνω παικτών (με υπογραφή), €50 και €45 (παιδική), μουσική από DJ, Face Painting, μπύρες και νερά Ομόνοια, πίτσες και συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Εν τω μεταξύ, με ναυλωμένη πτήση θα ταξιδέψει (οριστικά) στο Ηράκλειο η Ομόνοια, για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ (την Κυριακή στις 20:00), καθώς υπήρξε σημαντική ανταπόκριση από φιλάθλους της ομάδας. Όπως ενημέρωσε το σωματείο, όσοι φίλαθλοι έχουν κρατήσει θέση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τουριστικό γραφείο SKYLAB TRAVEL, στα τηλέφωνα 99625290 και 22775639, για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες. Ως γνωστόν, η αναχώρηση είναι για τις 26 Αυγούστου 2017, 09:00 και η επιστροφή στις 28 Αυγούστου 2017, 21:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ