aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαράταση στην... ανυπομονησία για Κανού!

Παράταση στην… ανυπομονησία για Κανού!

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα η Ομόνοια με αντίπαλο, αυτή τη φορά, τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (19:00). Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες του τη φιλοσοφία του και μέσα από τα επόμενα τεστ θα αρχίσει να καταλήγει στην ενδεκάδα που θα στηριχθεί η ομάδα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Αναμένεται ότι και σήμερα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές κυρίως σε αυτούς που εντάχθηκαν στο ρόστερ τελευταίοι. Όσον αφορά στον Ρουμπενίλσον Κανού, ο ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό που τον κράτησε εκτός αποστολής από τα φιλικά με Ολυμπιακό και Άρη, αλλά θα προφυλαχθεί και σήμερα, αφού έμεινε εκτός αποστολής και έτσι η ανυπομονησία του κόσμου παρατείνεται μέχρι το πρωτάθλημα.

Δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν ρισκάρει να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο. Η ανταπόκριση του κόσμου αναμένεται ξανά να είναι μεγάλη και σε αυτό το φιλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ