aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαρασκηνιακές επαφές από άλλη μια ομάδα επιχειρηματιών

Παρασκηνιακές επαφές από άλλη μια ομάδα επιχειρηματιών

Υπάρχει ενδιαφέρον από φίλους και μέλη της Ομόνοιας για να βοηθήσουν τον σύλλογο, ενώ γίνονται διεργασίες ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Πληροφορίες φέρουν άλλη μια ομάδα επιχειρηματιών να κάνει παρασκηνιακές επαφές με στόχο τον σχηματισμό συνδυασμού.

Διαβάστε επίσης: «Διαπιστώσαμε κενά στην Ομόνοια, ζητήσαμε διευκρινίσεις»

Μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θα τοποθετηθούν την κατάλληλη στιγμή εφόσον ολοκληρώσουν τις επαφές τους και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και να ζητήσουν την ψήφο των μελών του σωματείου. Παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διοικήσουν επιτυχημένα τον σύλλογο και να θέσουν επαγγελματικές δομές, προσλαμβάνοντας επαγγελματίες σε καίρια πόστα. Παράλληλα, πραγματοποιούν συναντήσεις και με υποψήφιους (νέους) χορηγούς, που θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους στο οικονομικό.

Διαβάστε επίσης: O Φανιέρος ξεκαθάρισε για τη συνάντηση με Γιώτη Δημητρίου

Εξάλλου, συνάντηση του Γιώτη Δημητρίου και του Λούκα Φανιέρου πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του πρώτου, με θέμα συζήτησης τα διοικητικά της Ομόνοιας. Ο Δημητρίου συστήνει υπομονή και τις προσεχείς μέρες θα τοποθετηθεί και πάλι επίσημα. Την ίδια ώρα, εξελίξεις και τοποθέτηση αναμένονται και από την ομάδα επιχειρηματιών που εδρεύει στη Λεμεσό, που είναι σε επαφές με ξένους επενδυτές.

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Κανένας δεν θα βάλει τα λεφτά του μέσα στο λάκκο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ