aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαραπομπή Ρομαρίκ, αναβρασμός και θυμός

Παραπομπή Ρομαρίκ, αναβρασμός και θυμός

Ο πειθαρχικός εισαγγελέας Στέλιος Νικολάου, τελικά αποφάσισε μέσω του βίντεο του αγώνα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ να παραπέμψει στον Αθλητικό Δικαστή για την αντιαθλητική ενέργεια του Κριστιάν Ρομαρίκ στην φάση του 70’ με τον Ζίφκο Μιλάνοφ.

Με το που ενημερώθηκαν οι διοικούντες το «τριφύλλι» για αυτή την απόφαση, προκύπτει εκνευρισμός και όπως πηγάζει ανεπίσημα, οι άνθρωποι της Ομόνοιας θα αντιδράσουν και θα εκφράσουν έντονο παράπονο.

Όπως ενημερωθήκαμε το Δ.Σ. το πρασίνων θεωρεί πως παρόμοιες φάσεις στη φετινή σεζόν που προέκυψαν από «κοκορομαχίες» ποδοσφαιριστών, δεν είχαν παραπεμφθεί μέσω βίντεο στον Αθλητικό Δικαστή.

Επίσης, οι παράγοντες της Ομόνοιας θεωρούν πως από τη στιγμή που θα παραπεμφθεί ο Ρομαρίκ, με τον ίδιο τρόπο -δηλαδή μέσω βίντεο-, θα πρέπει να παραπεμφθούν και κάποιοι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, των οποίων κάποιες αντιαθλητικές ενέργειες έμειναν ατιμώρητες στο ματς.

Εάν ο Ρομαρίκ τιμωρηθεί, είναι πιθανόν να χάσει τον τελικό κυπέλλου στις 18 Μαΐου με τον Απόλλωνα και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που υπάρχει αναβρασμός στην Ομόνοια. Ενδεχομένως να αναρτηθεί ανακοίνωση σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας για την παραπομπή του Ρομαρίκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ