aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαραπομπή Νίκου Νταμπίζα στον Αθλητικό Δικαστή!

Παραπομπή Νίκου Νταμπίζα στον Αθλητικό Δικαστή!

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Σεμέλη» αποκάλυψε πως έχει παραπεμφθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων Νίκος Νταμπίζας.

Ο λόγος; «Για δήθεν αντιαθλητική συμπεριφορά στον αγώνα με τον Ερμή. Αν είναι δυνατό!», υποστήριξε ο Τζιωνής.

«Η αλήθεια είναι η ακόλουθη», είπε ο Τζιωνής και συνέχισε: «Ο κ. Νταμπίζας, όπως πάντοτε με την κόσμια συμπεριφορά που τον χαρακτηρίζει, συζητούσε με τον διαιτητή του αγώνα και ο κ. Φανιέρος, αναίτια, τον τράβηξε βίαια. Ο κ. Νταμπίζας σε καμία στιγμή, ούτε διαπληκτίστηκε, ούτε αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό το περιστατικό, ο Ζουβάνης Κίργιας, παρατηρητής του αγώνα, θεώρησε καλό να το αναφέρει, καταγράφοντας πως κ. Νταμπίζας διαπληκτίστηκε με τον πρόεδρο του Ερμή».

«Αυτά τα πράγματα, φίλες και φίλοι, είναι χωρίς προηγούμενο. Στον συγκεκριμένο τομέα, οι κκ. Στέλιος Νικολάου και Αριστοτέλης Βρυωνίδης έχουν εδώ και καιρό δείξει τις προθέσεις τους. Αυστηρές χρηματικές ποινές, κεκλεισμένων των θυρών, εξάντληση της αυστηρότητας των κανονισμών σε βάρος της Ομόνοιας».

Διαβάστε εδώ την απάντηση του προέδρου του Ερμή Λούκα Φανιέρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ