aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαραίτηση Χριστοδούλου, πάγωμα της θέσης

Παραίτηση Χριστοδούλου, πάγωμα της θέσης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παρόλο που δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση, πληροφόρηση του «Goal» κάνει λόγο πως ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στο Δ.Σ. ως υπεύθυνος ΜΜΕ.

Για τους δικούς της λόγους, η διοίκηση δεν θέλησε να επισημοποιήσει την παραίτηση του Χριστοδούλου, που παραμένει στο Δ.Σ. ως απλό μέλος. Η συγκεκριμένη θέση παγώνει αφού δεν εξέφρασε πρόθεση κανένα άλλο μέλος για να την καλύψει.

Φαίνεται να εκφράζεται η πίστη πως ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου θα επανέλθει σε μεταγενέστερο στάδιο για να καλύψει εκ νέου τη θέση του υπεύθυνου ΜΜΕ. Ο Χριστοδούλου φέρεται να είναι ενοχλημένος αφού δεν έτυχε της στήριξης για τις δηλώσεις που προέβη μετά το ματς με την Αναγέννηση και οι οποίες βρήκαν αντίθετο τον Τζον Κάρβερ.

Ο Αντώνης Τζιωνής, σε χθεσινές του δηλώσεις χωρίς να κάνει λόγο για την παραίτηση Χριστοδούλου, είπε: «Είναι θέμα που μας αφορά εσωτερικά. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα το χειριστούμε, για να βγάλουμε προς τα έξω το καλύτερο δυνατό και ένα κλίμα ότι ενωμένοι προχωρούμε μπροστά. Σε όλες τις οικογένειες δημιουργούνται προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις. Είμαστε άνθρωποι και θα δημιουργούνται τριβές, φτάνει να είναι σε λογικό πλαίσιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ