aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαράδοση καρτών διαρκείας: Πληροφορίες

Παράδοση καρτών διαρκείας: Πληροφορίες

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που διαμένουν στη Λευκωσία και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους, θα πρέπει να περάσουν από τα εκδοτήρια «Ομόνοι – PrimeTel» για να την παραλάβουν εντός της βδομάδας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας 2017-18, που διαμένουν εκτός Λευκωσίας και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους, παρακαλούνται όπως καλέσουν στον τηλεφωνικό αριθμό 22025429, προκειμένου να διευθετηθεί η παραλαβή της κάρτας τους από το ΓΣΠ, στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας τους, θα παραδίδονται στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ.

Σημειώνεται πως για την είσοδο στο στάδιο, οι κάτοχοι των διαρκείας είναι απαραίτητο να επιδεικνύουν το εισιτήριο διαρκείας τους. Φίλοι του Σωματείου που δεν θα διευθετήσουν τα πιο πάνω, δεν θα καταστεί δυνατό να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ