aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΠαράδειγμα προς αποφυγήν στην Ομόνοια

Παράδειγμα προς αποφυγήν στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήταν περίπου τέτοια εποχή πέρσι, όταν ο Σταύρος Παπασταύρου λίγο πριν αναλάβει και επίσημα τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, σύναψε συνεργασία με τον Άνχελ Γκόμεθ. Η επίσημη ενημέρωση προέκυψε λίγο αργότερα, συγκεκριμένα την 1η Ιουνίου 2018, μια μέρα μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου να ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία εταιρείας.

Η επιλογή Γκόμεθ ήταν αποκλειστική επιλογή του Παπασταύρου, που στην πορεία ανέλαβε την ευθύνη και έδειξε την πόρτα εξόδου στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή αφού προηγήθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Η σεζόν, τελικά, οδεύει προς το τέλος της και κρίνεται βάσει πορείας, θέσης και στατιστικών στοιχείων, πλήρως αποτυχημένη. Η αλλαγή προπονητή, αν και έγινε νωρίς, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: Αποκαλύψεις για Αναστασίου, Λάρκου, γηπεδικό, μετεγγραφές…

Η τρέχουσα περίοδος αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν. Σαφώς πιο σοφός και έμπειρος ο Σταύρος Παπασταύρου αλλά και οι συνεργάτες του, θα θελήσουν να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη. Οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν τώρα, με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος. Δεν παίρνει την Ομόνοια άλλη χαμένη σεζόν. Γιατί, αν κάτι πάει λάθος τώρα, φαντάζει δύσκολο να μπορέσει να το διορθώσει στην πορεία, όπως έγινε στην τρέχουσα σεζόν, χωρίς να είναι και απόλυτο.

Είναι ξεκάθαρο πως, ο πρόεδρος της Ομόνοιας προσπαθεί και θέλει το καλύτερο για τον Σύλλογο, την ομάδα. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, βάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, προσδοκώντας στην επιτυχία. Την ίδια ώρα, όμως, θα πρέπει να είναι σίγουρος για τους ανθρώπους που εμπιστεύεται. Επίσης, θέλοντας και μη, σε μεγάλο βαθμό θα πρέπει να αφουγκράζεται και τον κόσμο, που αποτελεί ένα τεράστιο μέρος για την ομαλότητα αλλά και την επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: «Θα απέλυα έναν από τους Λάρκου – Αναστασίου αν συμφωνούσαν»

Από τη μια, λοιπόν, ο Παπασταύρου με τη συνδρομή των συνεργατών του καλείται να λάβει τις αποφάσεις που κρίνονται οι πιο ιδανικές για την ομάδα και από την άλλη, όσοι θα εμπιστευθεί καλούνται να τον δικαιώσουν για την επιλογή του. Η Ομόνοια είναι πάνω απ’ όλους και με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να λειτουργήσουν όλοι, αν θέλουν την επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ