aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαρά τις απουσίες, στοχεύει τη νίκη η Ομόνοια

Παρά τις απουσίες, στοχεύει τη νίκη η Ομόνοια

Με τη δυναμική από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ φιλοξενεί απόψε, στο στάδιο “Ελευθερία”, την Απελευθέρωση, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20:30.

Οι “πράσινοι” μετά τις τελευταίες επιτυχίες τους ανέβηκαν στη 2η θέση και συνεχίζουν την καταδίωξη της κορυφής, στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ με τρεις βαθμούς περισσότερους (και ένα αγώνα λιγότερο), ενώ παράλληλα επιδιώκουν την ομαδική και ατομική βελτίωση.

Εκτός από τον αποψινό αγώνα έχουν τεθεί οι Βίκτορ Κράβτσοφ και Ντιόγκο Μπάστος, όπως και ο Κύπριος διεθνής, Μανώλης Μανώλη. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα της Λευκωσίας είναι αισιόδοξη πως θα βρει τις λύσεις και θα φτάσει σε άλλη μία επιτυχία.

Το Τμήμα Φούτσαλ καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει την αποψινή προσπάθεια της ομάδας, δίνοντας το παρών του στο στάδιο “Ελευθερία”.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ