aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: «Το αξίζαμε και με τον Απόλλωνα. Δεν είναι προσωπική η ευτυχία»

Παπουλής: «Το αξίζαμε και με τον Απόλλωνα. Δεν είναι προσωπική η ευτυχία»

Μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας έζησε χθες βράδυ ο Φώτης Παπουλής. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια με 1-0 επί της ΑΕΚ που στο τέλος αποδείχθηκε ικανή να χαρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Με την προηγούμενη μου ομάδα αν και το αξίζαμε δεν τα καταφέραμε. Φέτος τα καταφέραμε. Δεν είναι προσωπική η ευτυχία, είναι ομαδική η δουλειά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την πρώτη ημέρα είχαμε αυτό τον σκοπό, τους ομίλους και το πρωτάθλημα και πραγματοποιήσαμε στο έπακρο τους στόχους. Αξίζει και στον λαό της Ομόνοιας και σε όλους εμάς. Είναι ημέρα χαράς και αξίζει σε όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Για τις δύο ευκαιρίες που έχασε πριν το γκολ: «Έχασα δύο ευκαιρίες αλλά ποτέ μου δεν άφησα τον εαυτό μου να με πάρει από κάτω. Ήμουν συγκεντρωμένος, βρήκα την επόμενη φάση και σκόραρα. Όλη αυτή η πίεση όλων αυτών των χρόνων με έχει σημαδέψει και είναι καιρός να το απολαύσω με την οικογένεια μου και με όλους αυτούς που με αγαπάμε. Το αφιερώνουμε στον πρώτο μέχρι τον τελευταίο Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ