aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: Ο Παναθηναϊκός, ο κολλητός στην Ομόνοια και το «παν μετρό άριστον»

Παπουλής: Ο Παναθηναϊκός, ο κολλητός στην Ομόνοια και το «παν μετρό άριστον»

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του Φώτη Παπουλή μέσω μίας αλλιώτικης συνέντευξης που φιλοξενείται στο match programme του αγώνα της Ομόνοιας με την Ανόρθωση. Ο κολλητός του στο «Ηλίας Πούλλος», η ομάδα που υποστηρίζει στην Ελλάδα, το χόμπι του πέραν του ποδοσφαίρου και όχι μόνο με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να απαντά σε 10 ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο; «Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αφιερώνω πάντα στην οικογένεια μου και τα δυο μου παιδιά».

Ένα θετικό και ένα αρνητικό χαρακτηριστικό σου; «Θα έλεγα ότι το θετικό μου είναι η κοινωνικότητά μου και το αρνητικό μου ότι είμαι λίγο νευρικός άνθρωπος».

Ένα φιλοσοφικό μότο που σε εκφράζει; «Παν μετρό άριστον…».

Ένα αντικείμενο (όχι άνθρωπος) που δεν θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτό; «Όπως όλοι οι άνθρωποι την σήμερον ημέρα, το κινητό μου!».

Το πιο ωραίο ταξίδι που έχεις κάνει; «Οικογενειακά στο Ντουμπάι και με την γυναίκα μου Χριστούγεννα στην Πράγα».

Μαγειρεύεις; Αν ναι τότε ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου; «Όχι δεν μαγειρεύω αλλά η γυναίκα μου είναι καταπληκτική μαγείρισσα και το αγαπημένο μου είναι το Σουφλέ».

Ποιος είναι ο κολλητός σου από την ομάδα; «Έκανα αρκετούς φίλους μέσα στην ομάδα αλλά περισσότερο απ’ όλους με τον Χάρη Μαυρία».

Έχεις κάποιο χόμπι εκτός από το ποδόσφαιρο; «Συνήθως κάνω μια πολεμική τέχνη για χόμπι την περίοδο των διακοπών για να διατηρούμε σε καλή φυσική κατάσταση αλλά σε λίγα χρόνια σίγουρα θα ξεκινήσω τένις γιατί μου αρέσει παρά πολύ!»

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου παίκτης όταν ήσουν μικρός; «Είχα την τύχη να μεγαλώσω στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω παρά πολύ καλούς παίκτες εκείνη την εποχή αλλά ο αγαπημένος μου ήταν με διαφορά ο Κριστόφ Βαζέχα».

Ποια ομάδα υποστηρίζεις στη χώρα σου; «Μεγαλωμένος στην Ακαδημία δεν θα μπορούσα να είμαι με άλλη εκτός του Παναθηναϊκού!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ