aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: «Κανείς δεν θα θυμάται τις πέντε κλασσικές ευκαιρίες της ΑΕΚ»

Παπουλής: «Κανείς δεν θα θυμάται τις πέντε κλασσικές ευκαιρίες της ΑΕΚ»

Στην ουσία, που είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης στάθηκε ο Φώτης Παπουλής μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΚ με 1-0 στο ΓΣΠ, με τον Ελλαδίτη να σημειώνει ότι στο τέλος της σεζόν κανείς δεν θα θυμάται ότι οι Λαρνακείς έχασαν πέντε κλασσικές ευκαιρίες.

Οι δηλώσεις

«Οι βαθμοί αυτή τη στιγμή είναι οι πιο σημαντικοί. Η ΑΕΚ ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από το ΓΣΠ. Αυτές οι νίκες μας δυναμώνουν. Δεν θα είχε ουσία αν μετά την ΑΕΛ δεν κερδίζαμε σήμερα. Το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Η ΑΕΚ άσκησε πίεση έχασε ευκαιρίες όμως τη λύση για την Ομόνοια έδωσαν οι δύο αλλαγές: «Η τύχη είναι με τους δυνατούς. Κανείς δεν θα θυμάται πως παίξαμε και αν έχασε η ΑΕΚ πέντε κλασικές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι η νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει βάθος και προσπαθούμε πάντα να δίνουμε τα πάντα. Αυτοί οι παίκτες που δεν ξεκινάνε ίσως και να είναι το κλειδί για το πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Αν θα βρίσκεται στην κλήση της Εθνικής: «Ο προπονητής μίλησε με αρκετούς παίκτες και ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Από τη στιγμή που θέλει ο κόουτς να είμαι εκεί θα είμαι εκεί. Ίσως με την εμπειρία να μπορώ να βοηθήσω και αν θα με καλέσει θα είμαι με όλη μου την ψυχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ