aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: «Ήρθα για επιτυχίες, η πρώτη είναι η είσοδος στους ομίλους»

Παπουλής: «Ήρθα για επιτυχίες, η πρώτη είναι η είσοδος στους ομίλους»

Υπερήφανος για την προσπάθεια της Ομόνοιας και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο Φώτης Παπουλής μιλώντας στη Cytavision μετά το τέλος του ισόπαλου χωρίς τέρματα αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να πω μπράβο σε όλη την ομάδα, Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, καταφέραμε ένα στόχο που είχαμε εδώ και χρόνια, μπήκαμε ομίλους και θέλω να πω μπράβο σε όλους, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί από ότι στο πρώτο παιχνίδι όμως δεν βρήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε και πάλι δυνατά όμως όσο δεν βρίσκαμε το γκολ έπεφτε η απόδοση μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και έλεγξε το ματς. Εμείς κάναμε την αρχή, μπήκαμε ομίλους και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε την κλήρωση και να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα».

Η πρόκριση κρίθηκε στον Πειραιά; «Σίγουρα το πρώτο ματς ήταν καθοριστικό, είμαστε νέα ομάδα τώρα κτιζόμαστε. Πετύχαμε το πρώτο στόχο της χρονιάς και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό».

Ένα μήνυμα στο κόσμο της Ομόνοιας: «Ο κόσμος πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενος. Από την αρχή ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους και να ζήσω επιτυχίες. Η πρώτη είναι η είσοδος στους ομίλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ