aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: «Η Ομόνοια είναι πρωτοπόρος σε κοινωνικά θέματα - Η Κύπρος δεν θα ξεχάσει ποτέ»

Παπουλής: «Η Ομόνοια είναι πρωτοπόρος σε κοινωνικά θέματα – Η Κύπρος δεν θα ξεχάσει ποτέ»

Η ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε (και) την Κύπρο. Η Ομόνοια προχώρησε σε μια φοβερή κίνηση, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη όλων όσων έχασαν τη ζωή τους στο απίστευτο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Οι «Τριφυλλοφόροι» έκαναν αλλαγή στην εμφάνιση της ομάδας που θα ξεκινήσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα έως και το τέλος της σεζόν, προσθέτοντας στο μπράτσο της φανέλας τη φράση «Τέμπη 2023», συνοδευόμενη με το σήμα του πένθους εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Το SDNA επικοινώνησε με τον εκ των αρχηγών της κυπριακής ομάδας, Φώτη Παπουλή, με αφορμή την τρομερή κίνηση του κυπριακού συλλόγου.

Όσα δήλωσε ο Φώτης Παπουλής:

«Η Ομόνοια είναι πρωτοπόρος στην Κύπρο σε κοινωνικά θέματα και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Πράττει δυναμικό έργο και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα προσπαθώντας όπου μπορεί να βοηθήσει και να περάσει τα δικά της μηνύματα…» τόνισε αρχικά ο 38χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Με την συγκεκριμένη πράξη όλος ο ελληνισμός της Κύπρου αποτυπώνει την ανείπωτη θλίψη του για αυτή την απίστευτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη.

Κύπρος και Ελλάδα είμαστε ένα. Ζούμε την τραγωδία στην Κύπρο, όπως ακριβώς την βιώνουν και στην Ελλάδα. Η Κύπρος δεν θα ξεχάσει ποτέ την τραγωδία των Τεμπών.

Αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης παντού κι έχει βυθίσει στο πένθος και την Κύπρο.

Η Ομόνοια ήδη έχει αρχίσει να δέχεται πολλά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήρε και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν πρόκειται να έχουμε κοντή μνήμη και δεν ξεχάσουμε ποτέ ό,τι συνέβη στα Τέμπη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας συγκλονίστηκαν με αυτό που συνέβη.

Διαβάζουν και ενημερώνονται και ειδικά οι ξένοι που διαθέτουν προηγμένα σιδηροδρομικά δίκτυα στις χώρες τους, έχουν μείνει έκπληκτοι κι απορούν πως εν έτει 2023 βιώνουμε μια τέτοια τραγωδία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ