aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: «Αυτό κάναμε και πέρσι...»

Παπουλής: «Αυτό κάναμε και πέρσι…»

Τη διαφορά που χωρίζει την Ομόνοια από την κορυφή κλήθηκε να σχολιάσει ο Φώτης Παπουλής μετά την ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ. Όπως ανέφερε, όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να καλύπτεις βαθμούς, αυτό έκαναν και πέρσι είπε, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Όσα δήλωσε ο Φώτης Παπουλής:

Για τον αγώνα: «Μια ισοπαλία στην έδρα μας δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Θέλαμε να κερδίσουμε. Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάμε και την εξέλιξη. Από το να μην παίρνεις τίποτα κάποτε και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Μείναμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και ίσως αυτός μετρήσει στο τέλος της χρονιάς. Βλέπουμε τη συνέχεια. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Τώρα έχουμε τη Δόξα, τελείωσε και το βάρος της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και πέρσι».

Για τη διαφορά: «Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να καλύπτεις βαθμούς. Αυτό κάναμε και πέρσι. Το ότι έχουμε απόσταση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μετά τις διακοπές που θα έρθουν εκεί θα κριθούν όλα. Πάμε όμως μακριά. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να είμαστε όσο πιο κοντά στην κορυφή μπορούμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα συγκλονιστικό. Είναι αυτονόητο δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Είναι ο 12ος μας παίκτης. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στη συνέχεια, για να είμαστε στο τέλος αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι. Σημαντικό παιχνίδι με τη Δόξα και βλέπουμε τη συνέχεια Είναι νωρίς για πινακάκια, συν και πλην».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ