aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπουλής: «Αφετηρία για όλα όσα θέλουν να κάνουν στην Ομόνοια…»

Παπουλής: «Αφετηρία για όλα όσα θέλουν να κάνουν στην Ομόνοια…»

Στην Cosmote TV μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φώτης Παπουλής, μετά την ιστορική ισοπαλία των πρασίνων με τον ΠΑΟΚ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα, είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα την πρώτη μας φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα να αποδειχτεί αφετηρία για όλα όσα θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι της Ομόνοιας και σιγά σιγά να μεγαλώνει και άλλο η ομάδα. Είχαμε ένα πλάνο, να κλείσουμε καλά τους χώρους και να πετύχουμε ένα γκολ μέσα από αντεπιθέσεις και αυτό κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ, στη συνέχεια είχε τις ευκαιρίες του ο ΠΑΟΚ, είχαμε και εμείς τις δικές μας αλλά αν το δούμε συλλογικά το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ