aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Τότε άλλαξε η θέση της Ομόνοιας στο θέμα διακοπής»

Παπασταύρου: «Τότε άλλαξε η θέση της Ομόνοιας στο θέμα διακοπής»

Ο Σταύρος Παπασταύρου απάντησε στους επικριτές για την στάση της Ομόνοιας στην απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στο CablenetSports1 και είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα γι’ αυτό το θέμα.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη διακοπή. Εμείς στην Ομόνοια νιώθαμε πως είχαμε την καλύτερη ομάδα και πως αν ολοκληρωνόταν, θα ήμασταν πρωταθλητές. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τους τελευταίους δύο μήνες, πάντα η θέση μας ήταν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Η μέρα που άλλαξε η απόφαση μας, ήταν στο προεδρικό. Όταν οι επιδημιολόγοι που μας είπαν πως δεν θα υιοθετήσουν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε, να κάνουμε αυτά που χρειαζόμασταν, αυτά που χρειάζεται ένας παίκτης μετά από ένα μήνα αποχή. Οι παίκτες ήθελαν τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν κάποιοι όροι που δεν ήταν καινούργιοι. Θέλαμε να συνεχίσουμε με τα ίδια δεδομένα, όπως όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η θέση μας. Τελειώσαμε με ξένους διαιτητές και θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήταν παράλογο. Δεν θα βοηθήσουμε μόνο την Ομόνοια αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ