aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Τώρα που μάθαμε τον δρόμο»

Παπασταύρου: «Τώρα που μάθαμε τον δρόμο»

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, μίλησε στην Primetel πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, μιλώντας για την κατάκτηση του τίτλου.

Το μήνυμά του ήταν πως δεν θα πάει πίσω η ομάδα του, αντιθέτως τώρα που έμαθε τον δρόμο θα τα καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη στιγμή που η Ομόνοια κατέκτησε τον τίτλο: «Ήμουν στο σπίτι (σ.σ.: στις ΗΠΑ) και έβλεπα το παιχνίδι από την τηλεόραση. Δεν περίμενα ότι θα κρινόταν, περίμενα ότι θα ήταν σήμερα».

Αναφορικά με το πώς πανηγύρισε: «Δεν είμαι εκδηλωτικός, μου αρέσουν τα λίγα λόγια. Σίγουρα μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά που κερδίσαμε τον τίτλο για τον κόσμο, το ήξερα πως για κάθε Ομονοιάτη ήταν καημός του να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά».

Αν ο τίτλος ήρθε πιο νωρίς από ό,τι περίμενε: «Στο ποδόσφαιρο για να πάρεις έναν τίτλο δεν είναι εύκολο. Είναι πιο δύσκολο από ό,τι περίμενα και ήθελα να δώσω χρόνο».

Σε ερώτηση γιατί πέτυχε η Ομόνοια, απάντησε: «Πέτυχε με πολλή δουλειά, με πολλούς ανθρώπους, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Βάλαμε κάτω τι πρέπει να κάνει ο καθένας, την έκαναν καλύτερα από ό,τι μπορούσαν».

Τι πρέπει να γίνει για να παραμείνει η Ομόνοια στην κορυφή: «Θα συνεχίσουμε όπως δουλέψαμε τα τελευταία χρόνια. Ο πρώτος χρόνος δεν ήταν επιτυχημένος, ήταν ένα μάθημα. Δεν είναι εύκολο να παραμείνουμε στην κορυφή, αλλά από τη στιγμή που μάθαμε τον δρόμο θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε όπως δουλέψαμε σήμερα. Οι στόχοι είναι το ίδιο, προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Θα δουλέψουμε για να μεγαλώσουμε την ομάδα και τον οργανισμό της Ομόνοιας γενικά.

Οι σημαντικότερες στιγμές: «Η χρονιά είχε δύο, η πρώτη ήταν όταν η Ομόνοια μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα και η δεύτερη φυσικά όταν πήραμε το πρωτάθλημα».

Για το πού θα βρίσκεται η Ομόνοια σε μια πενταετία: Δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε σήμερα, αλλά σίγουρα θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν θέλουμε να πάμε πίσω. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε την Ομόνοια στο γήπεδο και εκτός. Να δημιουργήσουμε καλύτερες σχέσεις με όλους και να μειώσουμε τα προβλήματα στην Κύπρο».

Ακολούθως μίλησε για τη δύσκολη σεζόν αναφορικά με τα οικονομικά λόγω της πανδημίας: «Ευχαριστούμε την Primetel για τη συνεργασία σε αυτό τον δύσκολο χρόνο. Είχαμε τα έσοδα της Ευρώπης, αλλά να ευχαριστήσω που σταθήκατε δύσκολα. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου και τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, που συνέβαλαν ώστε να έχει κόσμο σήμερα στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ