aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Θέμα χρόνου και στην Κύπρο να νικά η καλύτερη ομάδα»

Παπασταύρου: «Θέμα χρόνου και στην Κύπρο να νικά η καλύτερη ομάδα»

Τα κεφάλαια «καταγγελίες σε βάρος του ΑΠΟΕΛ» και «καταγγελίες στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού» δεν άνοιξαν στην ολιγόλεπτη συνέντευξη του Σταύρου Παπασταύρου στην εκπομπή «Τotal Green».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας αρκέστηκε σε ένα σύντομο απολογισμό της ιστορικής για το «τριφύλλι» χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες, επανέλαβε την πίστη του στον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Ο Σταύρος Παπασταύρου άφησε πάντως υπονοούμενο μετά από σχετική ερώτηση ότι δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με άλλες ομάδες ή να προχωρήσει σε καταγγελίες για διάφορα θέματα. «Το ποδόσφαιρο είναι για να απολαμβάνει ο κόσμος και να βλέπει την πιο καλή ομάδα να νικά. Με όποιαν ομάδα και να είναι. Και ελπίζω αυτό στο τέλος θα γίνει. Γίνεται σε πολλές χώρες και πιστεύω θα γίνει και στην Κύπρο. Πιστεύουμε στο κυπριακό ποδόσφαιρο», ήταν η σχετική απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ