aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Στο μέλλον ακόμη καλύτερα, χαρούμενοι για τον κόσμο μας»

Παπασταύρου: «Στο μέλλον ακόμη καλύτερα, χαρούμενοι για τον κόσμο μας»

Ομίλους Γιουρόπα Λιγκ το Καλοκαίρι του 2020, πρωτάθλημα τη σεζόν 2020-21, ομίλους Κόνφερενς Λιγκ το Καλοκαίρι του 2021, Σούπερ Καπ το 2021 και Κύπελλο το 2022. Άλλη μια επιτυχημένη σελίδα επί ημερών του Σταύρου Παπασταύρου προστέθηκε στην ιστορία της Ομόνοιας και ο πρόεδρος των πρασίνων είχε κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενος με την κατάκτηση του 15ου κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας.

Μιλώντας στον Super Sport FM μετά το τέλος του συναρπαστικού τελικού κυπέλλου με τον Εθνικό που κρίθηκε στα πέναλτι (5-4) ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έστειλε σύνθημα για ακόμα καλύτερες μέρες στο μέλλον.

«Είμαστε χαρούμενοι για τον κόσμο μας που ήρθε τόσος πολλής κόσμος για να πανηγυρίσει το κύπελλο. Είναι μεγάλη χαρά που ο κόσμος έφυγε χαρούμενος και βλέπουμε στο μέλλον πολύ καλύτερα. Ξεκινάμε από αύριο για την επόμενη σεζόν», ήταν η σύντομη τοποθέτηση του Σταύρου Παπασταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ