aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου αποφασίζουν για το μέλλον της Ομόνοιας 

Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου αποφασίζουν για το μέλλον της Ομόνοιας 

Ζυγώνει η ώρα για το ραντεβού του Σταύρου Παπασταύρου με τον Τζον Χριστοδούλου, που αφορά στο ιδιοκτησιακό της Ομόνοιας. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν τις επόμενες ώρες, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγορά των μετοχών του πρώτου από τον δεύτερο. Εάν υπάρξει οριστική συμφωνία, αφού έχει ήδη γίνει αρκετή προεργασία, τότε σύντομα η Ομόνοια θα αλλάξει χέρια.

Η συγκατάθεση του σωματείου θα δοθεί εφόσον οι όροι παραμείνουν τουλάχιστον οι ίδιοι με αυτούς που συμφωνήθηκαν με τον Παπασταύρου τον Μάιο του 2018. Εάν οι Σταύρος Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου τα βρουν σε όλα, η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αναμένεται να προκύψει περί τα τέλη του μήνα. Οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένουν τις εξελίξεις και επιθυμία είναι όπως, ένα τόσο σοβαρό ζήτημα κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά σύντομα, ώστε να μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα, που ψάχνει την ανάκαμψη.

Οι συναντήσεις που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα έγιναν, θα ακολουθήσει και αυτή με τον Τζον Χριστοδούλου και τότε ο Παπασταύρου, περί τα τέλη της εβδομάδας, θα τοποθετηθεί για όλα σε συνέντευξη Τύπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ