aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου για μετεγγραφή: «Αν κάποιος έχει αξία 30.000-40.000 ευρώ έχουν την έγκριση να το κάνουν»

Παπασταύρου για μετεγγραφή: «Αν κάποιος έχει αξία 30.000-40.000 ευρώ έχουν την έγκριση να το κάνουν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Κληθείς να απαντήσει για τα μετεγγραφικά τόνισε, πως είπε, ότι θέλει να γίνει κάποια υπέρβαση, αν χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Όσα ανέφερε σχετικά ο Σταύρος Παπασταύρου:

Για το αν θα γίνουν μετεγγραφές στην Ομόνοια: «Ό,τι κάνουμε έχουμε διαδικασίες και τις ακολουθούμε όλοι. Για τις μετεγγραφές όπως είπαμε πρέπει να συμφωνήσουν οι ειδικοί, το τεχνικό επιτελείο κι όταν συμφωνήσουν όλοι θα φέρουμε ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν μπορώ να κάνω σκάουτινγκ, δεν ξέρω και δεν θέλω. Δεν μπορώ να φέρω παίκτες στον προπονητή και να του πω βαλ’ τον να παίξει. Τους είπαμε ότι θέλουμε αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια υπέρβαση αλλά δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης των 10.000 θα πάρει 30.000 ευρώ, αυτό δεν είναι υπέρβαση, είναι πετάμε λεφτά άδικα.

Αν κάποιος έχει αξία 30.000 ή 40.000 ευρώ έχουν την έγκριση να το κάνουν. Ο λόγος που από ότι ακουώ δεν βρήκαμε ακόμα είναι ότι ο Γενάρης είναι δύσκολος για μετεγγραφές, οι επιλογές είναι πολύ λίγες και ειδικά όταν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτό που θες. Και όταν πιστεύουμε ότι το επίπεδο πυο έχουμε, η ποιότητα, είναι ψηλά, γίνεται πιο δύσκολο. Ξέρω ότι καθημερινά μιλάμε με πολλούς, θέλουμε έτοιμους που θα παίξουν αμέσως αλλά δεν θα φέρουμε παίκτες απλά για να φέρουμε».

Αν ζήτησε παίκτη ο προπονητής και είπε η διοίκηση όχι: «Όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ