aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Για αυτό παραχωρήθηκε ο Τζιωνής και όχι ο Λοΐζου»

Παπασταύρου: «Για αυτό παραχωρήθηκε ο Τζιωνής και όχι ο Λοΐζου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη διαφορά που έπαιξε ρόλο για παραχώρηση του Μαρίνου Τζιωνή κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, σε αντίθεση με τον Λοίζο Λοίζου, κατά τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Όσα ανέφερε σχετικά ο Σταύρος Παπασταύρου:

Για το ότι στις 23/8 είπε για τον Λοΐζου πως η Ομόνοια θα πουλήσει παίκτη μόνο αν ικανοποιηθεί κι αν είναι ικανοποιημένοι για Τζιωνή: «Οι διαδικασίες που έχουμε είναι ίδιες για όλους. Δύο όροι που έχουμε, αν ο παίκτης θέλει να πάει στην ομάδα που έκανε την προσφορά κι αν θα ικανοποιηθεί η ομάδα. Αν αυτά τα δύο συμφωνηθούν τότε προχωράμε για την πώληση και του Λοΐζου και οποιουδήποτε άλλου. Για αυτό παραχωρήθηκε ο Τζιωνής και όχι ο Λοΐζος. Όταν έρχεται προσφορά συζητούμε με το τεχνικό τιμ και λέμε την αξία του παίκτη. Αν δεν ικανοποιηθούμε, δεν παίρνουμε ένα νούμερο από τον αέρα και λέμε αυτά θέλουμε. Και για τον Λοΐζο αν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση και θέλει, θα πάει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ