aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Γελούσαν και μιλούσαν για βλακείες. Έγραψαν πολλοί τους τιμοκαταλόγους»

Παπασταύρου: «Γελούσαν και μιλούσαν για βλακείες. Έγραψαν πολλοί τους τιμοκαταλόγους»

Απάντησε στις κατηγορίες της ΑΕΛ ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Στη συνέντευξή του στην εκπομπή Τοtal Green ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων τόνισε ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους και η ΑΕΛ ψάχνουν δικαιολογίες και κάλεσε όποιον πρόεδρο θεωρεί ότι δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο να κάτσει μαζί του να μιλήσει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Καταλαβαίνουμε την πίκρα της διοίκησης και των οπαδών της ΑΕΛ. Και εμείς θα νιώθαμε το ίδιο, αλλά δεν θα κάναμε αυτό που κάνουν. Δεν θα ψάχναμε δικαιολογίες. Αν θέλει ο κ. Σοφοκλέους να μιλήσει για τιμοκατάλογους είναι πολλοίς άνθρωποι στην Κύπρο που τους έγραψαν και που τους συντηρούν μέχρι σήμερα. Όταν μίλησα για τιμοκατάλογος γελούσαν και έλεγαν ότι έλεγα βλακείες. Μετά έλεγαν ότι δεν θα μιλήσω. Εγώ έκανα αυτό που είπα και τώρα με κατηγορούν εμένα ότι είμαι πελάτης αυτών των ανθρώπων. Είναι ορισμένα πράγματα, πρόεδροι ομάδων που πρέπει να κρατούν ένα ήθος, μία σοβαρότητα για να μπορούν και οι φίλαθλοι να είναι σωστοί και να μην παρασύρονται από φαντάσματα. Αν οποιοσδήποτε πρόεδρος θέλει να πει ότι δεν υπάρχει διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο να κάτσουμε να μου πει τι ξέρει αυτός και τι ξέρω εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ