aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε την Ομόνοια ακόμα μεγαλύτερη»

Παπασταύρου: «Εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε την Ομόνοια ακόμα μεγαλύτερη»

Τον θαυμασμό σε αυτούς που ίδρυσαν την Ομόνοια και για άλλους τόσους οι οποίοι μέσα στα χρόνια με θυσίες και αγώνες υπηρέτησαν την ομάδα οδηγώντας την σε τίτλους και επιτυχίες εκφράζει ο Σταύρος Παπασταύρου.

Με αφορμή τα 75α γενέθλια της Ομόνοιας ο πρόεδρος των πρασίνων δηλώνει περήφανος που ο ίδιος και η διοίκησή του έχουν συμβάλει σε αυτήν την πορεία και δηλώνει υποχρεώση να συνεχίσει να εργάζεται για να κάνει την Ομόνοια ακόμα μεγαλύτερη.

To μήνυμα του Σταύρου Παπασταύρου

«75 χρόνια ΟΜΟΝΟΙΑ: Εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για αυτούς που ίδρυσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ και για τόσους άλλους που μέσα στα χρόνια, με θυσίες και αγώνες, την μεγάλωσαν σε εκτόπισμα, τίτλους και διακρίσεις.

Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε συμβάλει σε αυτήν την πορεία και παράλληλα νιώθουμε την υποχρέωση, μέσα σε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε, όλοι μαζί, την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη μεγαλύτερη.

Χρόνια πολλά OMONOIA!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ