aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Επιβεβαίωση ότι η Ομόνοια παραμένει η δημοφιλέστερη ομάδα»

Παπασταύρου: «Επιβεβαίωση ότι η Ομόνοια παραμένει η δημοφιλέστερη ομάδα»

Μήνυμα για την γενέθλια ημέρα της Ομόνοιας έστειλε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» σημειώνει πως οι πανηγυρισμοί της 10ης Μαΐου, που επιβεβαίωσαν ότι η Ομόνοια παραμένει με μεγάλη διαφορά η δημοφιλέστερη ομάδα στην Κύπρο.

Το μήνυμα του Σταύρου Παπασταύρου

«Συμπληρώνει σήμερα ακόμη ένα χρόνο ζωής η Ομόνοια. Σε αυτόν τον χρόνο έκανε την ιστορία της ακόμα πιο πλούσια: Κατέκτησε το 21ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, έπαιξε στα play-off του Champions League και στους Ομίλους του Εuropa League, έκανε το νταμπλ στην πετόσφαιρα, πανηγύρισε κύπελλο σε φούτσαλ και γυναικείο ποδόσφαιρο και γενικά είχε θετική παρουσία σε όλα τα αθλήματα στα οποία συμμετείχε.

Επιτυχίες που μαρτυρούν την ποιότητα της δουλειάς και της προσπάθειας που γίνεται από όλους. Επιστέγασμα ήταν οι πανηγυρισμοί της 10ης Μαΐου, που επιβεβαίωσαν ότι η Ομόνοια παραμένει με μεγάλη διαφορά η δημοφιλέστερη ομάδα στην Κύπρο. Χρόνια πολλά Ομόνοια!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ