aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Eίμαι από κάτω 18 εκατομμύρια!»

Παπασταύρου: «Eίμαι από κάτω 18 εκατομμύρια!»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Total Green» βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι ο ίδιος είναι από… κάτω 18 εκατομμύρια, αφού αυτό χρειάζεται το «τριφύλλι» για να κάνει πρωταθλητισμό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Όσα δήλωσε ο Σταύρος Παπασταύρου:

«Όταν είπα ότι έβαλα 18 εκατομμύρια και ρώτησαν πόσα πήρα, νόμιζα ότι ήταν εύκολο να καταλάβει ο κόσμος. Είναι το έλλειμμα τα 18. Δεν είναι ότι έβαλα 18 και πήρα τα λεφτά από την Ευρώπη. Μεγάλο ποσοστό από τα 18 πήγαν ή στο σωματείο, ή σε φορολογίες, ή σε προεισπραχθέντα, περίπου οκτώ εκατομμύρια. Ναι, είμαι από κάτω 18 εκατομμύρια. Αυτό χρειάζεται για να κάνει πρωταθλητισμό η Ομόνοια».

Γιατί παραμένει από τη στιγμή που έχασε 18 εκατομμύρια: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιχείρηση. Το έμαθα σήμερα, δεν το ήξερα πριν 4 χρόνια. Για να κάνεις πρωταθλητισμό στην Κύπρο δεν πρέπει να περιμένεις πότε θα κάνεις λεφτά. Δεν το βλέπω σαν επιχείρηση αλλά σαν κάτι που αποφάσισα να κάνω κι ευτυχώς έχω την οικονομική ευχέρεια να συνεχίσω να το κάνω. Σίγουρα δεν μου αρέσει να χάνω συνέχεια λεφτά, να βάζω συνέχεια λεφτά, η προσπάθεια είναι να μην χάνω, ο πρώτος χρόνος μας στοίχισε τα περισσότερα λεφτά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ