aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΠαπασταύρου: «Ευτυχώς πήραμε δύσκολες αποφάσεις και αλλάξαμε το σκηνικό»

Παπασταύρου: «Ευτυχώς πήραμε δύσκολες αποφάσεις και αλλάξαμε το σκηνικό»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια θα ολοκληρώσει τη σεζόν με το τρόπαιο του κυπελλούχου και θα είναι σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη διαδοχική χρονιά δήλωσε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος των πρασίνων ήταν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού και τόνισε πως πήραν δύσκολες αποφάσεις για να αλλάξουν το σκηνικό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φθάσαμε στον τελικό, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Όλοι ξέρουμε πώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ευτυχώς πήραμε δύσκολες αποφάσεις και καταφέραμε να αλλάξουμε το σκηνικό και να φθάσουμε στον τελικό. Δεν είναι μόνο ο τίτλος, μας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη. Ελπίζουμε ότι θα είναι η τρίτη χρονιά που θα είμαστε στους ομίλους. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την παρουσία του στον τελικό. Ευχαριστώ τον κόσμο της Ομόνοιας, περιμένουμε ότι θα έχουμε 18-19 χιλιάδες Ομονοιάτες. Ελπίζουμε να είμαστε οι νικητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ