aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Έχουμε ανθρώπους σε οργανισμό κτισμένο για νίκες» (vid)

Παπασταύρου: «Έχουμε ανθρώπους σε οργανισμό κτισμένο για νίκες» (vid)

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από πλευράς Ομόνοιας, το σκηνικό μεταφέρθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Κάποια στιγμή ανέβηκε στην πίστα ο πρόεδρος του τριφυλλιού και πήρε το μικρόφωνο, στέλνοντας τα μηνύματά του:

«Ποιος αγχώθηκε απόψε (σ.σ.: ψες); Αγχώθηκε κανείς; Είχε κανείς αμφιβολία ότι θα κερδίζαμε; Εγώ ξέρω ότι έχουμε μία ομάδα, με ανθρώπους σε έναν οργανισμό κτισμένο για νίκες. Δεν θα είναι εύκολο κάθε φορά, δεν θα είναι όμορφα κάθε φορά, όμως αυτό το σύνολο των ποδοσφαιριστών και όλοι σε αυτόν τον οργανισμό, ποτέ δεν τα παρατάνε.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τελικό κυπέλλου με μία ομάδα να παίζει 120 λεπτά με 10 παίκτες; Εγώ δεν έχω ξαναδεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζω στους παίκτες. Δείξατε απίστευτο χαρακτήρα, δείξατε ότι είστε φτιαγμένοι από ατσάλι, ότι δεν τα παρατάτε, δεν παραδίνεστε και το κάνατε εφικτό για όλες αυτές τις χιλιάδες που ήρθαν απόψε (σ.σ.: ψες) στο γήπεδο και περίμενε τη νίκη.

Ξέρουμε ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι εύκολα και πολλές φορές τα φαβορί χάνουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες, σε όλους, στους οπαδούς που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος. Τώρα μας αξίζει να διασκεδάσουμε».

Το βίντεο είναι από την οπαδική ιστοσελίδα Omonoia24.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ