aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Δεν κάνω τέτοια εγώ...»

Παπασταύρου: «Δεν κάνω τέτοια εγώ…»

Στη Cytavision μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», λίγο πριν από την έναρξη του σπουδαίου ματς με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καταγράψαμε τις σημαντικότερες ατάκες του:

«Μεγάλο παιχνίδι για την Ομόνοια, για τους οπαδούς μας που αγωνιούν στην Κύπρο. Όταν αρχίζαμε δεν ξέραμε αν θα φτάναμε ως εδώ. Από την αρχή θέλαμε να πάμε στους ομίλους, θέλαμε τον στόχο, τον πετύχουμε. Απόψε θέλουμε αποτέλεσμα να μας βοηθήσει να έχουμε ελπίδες την άλλη εβδομάδα στο ΓΣΠ. Ότι περιμέναμε να ήμασταν στα πλέι οφ, δεν περιμέναμε, αλλά θέλαμε να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες σεζόν»

«Έγινε πολλή δουλειά για να φτάσουμε εδώ και είναι δικαίωση για τον κόσμο της Ομόνοιας που δεν την άφησαν μόνη».

«Οι επόμενοι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να ερχόμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα».

«Δεν είναι ώρα γι’ αυτό, αλλά η ανακοίνωση λέει τι έγινε και τι θα γίνει. Να το αφήσουμε ως εκεί» (η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την επικοινωνία με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού).

«Υπόσχεση είναι ότι θα προσπαθούμε πάντα σε όλους τους τομείς. Να συνεχίσουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο».

«Οι προβλέψεις είναι για όσους παίζουν στοιχήματα, δεν κάνω τέτοια εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ