aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου-Χριστοδούλου: Κρίσιμο ραντεβού για τα ιδιοκτησιακά της Ομόνοιας

Παπασταύρου-Χριστοδούλου: Κρίσιμο ραντεβού για τα ιδιοκτησιακά της Ομόνοιας

Κρίσιμο ραντεβού, το οποίο πιθανότατα να ρίξει φως στο κεφάλαιο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Ομόνοια, θα έχουν εντός της εβδομάδας οι Σταύρος Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου. Ο πρώτος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κύπρο και ο δεύτερος αναμένεται εντός των ημερών. Οι δύο άνδρες θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, με απώτερο στόχο να βρεθούν ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία και πιθανότατα να ξεκαθαρίσει μια και καλή το σκηνικό.

Οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις αφού θέλουν να γνωρίζουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο. Θα περάσει στα χέρια του Τζον Χριστοδούλου η Ομόνοια που αγοράσει τις μετοχές του Σταύρου Παπασταύρου, θα συνεχίσει να ηγείται ο δεύτερος ή θα προκύψει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη;

Ο Παπασταύρου, που επιθυμεί πώληση των μετοχών του, εάν δεν προκύψει συμφωνία με τον Χριστοδούλου, έχει διαβεβαιώσει στενούς συνεργάτες του και όχι μόνο ότ, θα συνεχίσει και δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση ξεκρέμαστη την Ομόνοια. Σύντομα, λοιπόν, θα προκύψουν τα νέα -όποια κι αν θα είναι αυτά- για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον σύλλογο της Λευκωσίας.

Εξάλλου, πληροφορίες φέρουν τον Σταύρο Παπασταύρου τις προσεχείς ημέρες να παραθέτει συνέντευξη Τύπου, για να τοποθετηθεί τόσο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς όσο και για το αγωνιστικό. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, αφού ζήτησε εξηγήσεις από όλους όσοι έχουν λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα για το τι φταίει και η εικόνα και η πορεία της ομάδας δεν είναι οι αναμενόμενες, είναι έτοιμος να λάβει αποφάσεις για βελτίωση της κατάστασης. Ποιες θα είναι αυτές θα διαφανεί σύντομα.

Στην Ομόνοια επικεντρώθηκαν ήδη στο επόμενο ματς, που είναι με τη Βασιλεία την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ (19:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Το «τριφύλλι» θα κυνηγήσει το καλύτερο απέναντι στους Ελβετούς, παρόλο που το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, που είναι με τον ουραγό Εθνικό εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ