aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαπασταύρου: «Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις»

Παπασταύρου: «Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις»

Για τους στόχους της Ομόνοιας την ποδοσφαιρική χρονιά, το έργο της εταιρείας στους πρώτους μήνες από τη σύσταση της και τον κόσμο του τριφυλλιού μίλησε στην PrimeTel o ισχυρός άνδρας των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν σε όλους τους τομείς, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όλες τις αλλαγές που έγιναν, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε ακόμα. δεν τελειώσαμε. Δεν πέρασαν ούτε 90 μέρες από τη μέρα που αναλάβαμε. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ελπίζουμε για το καλύτερο. Έχουμε πολύ καλές μονάδες με ταλέντο, όμως είμαστε ρεαλιστές από το τι πρέπει να περιμένουμε».

Για τους στόχους της ομάδας, είπε: «Δουλέψαμε για να στήσουμε μια ομάδα που να μπορεί να πρωταγωνιστεί. Έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Είναι η τύχη και άλλοι παράγοντες».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας, ανέφερε: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η στήριξη του κόσμου της Ομόνοιας. Το ήξερα αλλά είναι άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ