aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαντίλιμον: «Μου είπαν ότι θα βρω ποιότητα στην Ομόνοια και το είδα»

Παντίλιμον: «Μου είπαν ότι θα βρω ποιότητα στην Ομόνοια και το είδα»

Χαρούμενος για όσα συνάντησε στις πρώτες του μέρες στην Ομόνοια δήλωσε ο Κόστελ Παντίλιμον (όπως ο ίδιος διευκρίνισε πως προφέρεται τ’ όνομά του) μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο Μακάρειο. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και επανέλαβε πως ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν ο κύριος λόγος που πείστηκε να έρθει στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πώς προφέρεται το όνομα σου: «Είναι, Κοστέλ Παντίλιμον».

Πώς είδες το ντεμπούτο σου στην Ομόνοια: «Πάρα πολύ καλό, βοήθησαν την ομάδα και αυτό με χαροποιεί. Είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινάς την πορεία σου σε μία ομάδα».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις στην Ομόνοια: «Χαίρουμε που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Βρήκα ένα καλό γκρουπ. Μου το είπαν ότι θα βρω ποιότητα στην ομάδα και αυτό βλέπω. Είδα σήμερα ότι αμέσως μόλις χάναμε την μπάλα, τρέχαμε να την κερδίσουμε αμέσως».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στην ομάδα: «Ήρθα την Τετάρτη, είναι νωρίς να πω, αλλά βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα και ποιότητα στην ομάδα. Ο προπονητής μου μίλησε και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα»

Ποιο είναι το πλάνο σου για το μέλλον, για τη νέα χρονιά: «Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής. Είμαστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων και γιατί όχι να κατακτήσουμε τίτλους με την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ