aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαντίλιμον: «Μόνο σε ταινίες αυτά, γελοίο το μέτρο με τις μειώσεις μισθών»

Παντίλιμον: «Μόνο σε ταινίες αυτά, γελοίο το μέτρο με τις μειώσεις μισθών»

Συνέντευξη στη ρουμάνικη ιστοσελίδα «Digi Sport Special» παραχώρησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κοστέλ Παντίλιμον, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή στην Κύπρο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για απόφαση αρκετών Ευρωπαϊκών Λιγκών για μειώσεις στους μισθούς των παικτών.

«Κάποιος από την Κύπρο είχε τον ιό και δεν το γνώριζε,, ήταν ασυμπτωματικός, ωστόσο οι Αρχές φρόντισαν να σταματήσουν τα πάντα εδώ και καιρό, λαμβάνοντας άμεσα δραστικά μέτρα. Βρισκόμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι εδώ και τέσσερις ημέρες και από χθες βγαίνουμε μόνο μία ώρα την ημέρα. Πρέπει να στείλουμε SMS στις κυπριακές αρχές. Αυξήθηκαν οι απαγορεύσεις, παρακολουθούμε τις εξελίξεις ολοένα και περισσότερο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αυτά που γίνονται είναι σενάρια που βλέπαμε μόνο σε ταινίες. Σκέφτεσαι ότι μετά από δύο ώρες όλα θα τελειώσουν και θα βρεθείς πίσω στην κανονική ζωή. Είναι περίεργο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά για όλους τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να σκεφτείς άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, αλλά δεν ξέρω τι να πω. Για καλή μου τύχη, έχω ένα δωμάτιο όπου μπορώ να κάνω ασκήσεις. Αρχίσαμε να κάνουμε online εκπαίδευση. Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα λάβει αυτή η τρέλα».

Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε πως δεν συμφωνεί με τη μείωση των μισθών τόσο νωρίς, αναφερόμενος στις αποφάσεις που έλαβαν αρκετές λίγκες, στο πλαίσιο της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού. «Μου φαίνεται αρκετά νωρίς για να δεχθούμε αυτό το μέτρο της μείωσης των μισθών. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί σε μια μακρύτερη περίοδο, οι παίκτες θα το αντιληφθούν σίγουρα, αλλά τώρα φαίνεται γελοίο, δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Αλλά δεν είναι στο χέρι των ανθρώπων που πραγματοποίησαν επενδύσεις, οι οποίοι περίμεναν ένα κέρδος… Εάν η περίοδος της κρίσης επεκταθεί και άλλους μήνες, είμαι πεπεισμένος ότι κανείς δεν θα πει όχι», είπε ο τερματοφύλακας.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αφήσει την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να έρθει στην Κύπρο ως δανεικός στην Ομόνοια. «Ήθελα να αλλάξω λίγο ατμόσφαιρα, ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα, είχα επίσης μερικούς συμπαίκτες με τους οποίους έπαιξα σε ομάδες στην Αγγλία. Ήταν εντάξει, δυστυχώς δεν ξεκίνησα καλά, όμως στην πορεία συνέχισα καλά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ