aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάνε με κοινή ατζέντα οι «αιώνιοι»

Πάνε με κοινή ατζέντα οι «αιώνιοι»

Συνάντηση Τζιωνή – Πετρίδη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ομόνοιας. Από τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες εκφράστηκε η επιθυμία για συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, σε επίπεδο προέδρων, δεν έχασαν χρόνο και διευθετήθηκε το ραντεβού.

Μάλιστα, με κοινή ανακοίνωσή τους οι δυο σύλλογοι ενημέρωσαν για τη συνάντηση. «Οι δυο πρόεδροι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια θετική εξέλιξη η συνάντηση προέδρων των «αιωνίων» αντιπάλων και όπως πληροφορούμαστε, τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντας που αφορούν στη βελτίωση του ποδοσφαίρου, όπως οι ποινές κεκλεισμένων των θυρών και γενικότερα θέματα που αφορούν τις ποινές που επιβάλλει ο αθλητικός δικαστή. Με αυτό τον τρόπο θα πάνε προετοιμασμένοι στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ με στόχο να εισηγηθούν προτάσεις για το καλό του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ