aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάνε κι αυτοί στην Πολωνία

Πάνε κι αυτοί στην Πολωνία

Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες» που προετοιμάζεται η ομάδα της Ομόνοιας τις τελευταίες μέρες, θα βρεθεί σήμερα ο β’ γενικός γραμματέας και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρέας Πασιουρτίδης. Ως γνωστόν, με την αποστολή ως αρχηγός ταξίδεψε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μαρίνος Στυλιανίδης.

Εξάλλου, από αύριο στο «Ρέμες» θα βρίσκεται και ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων θα βρεθεί κι αυτός για λίγες στο πλευρό του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, στέλνοντας και με αυτό τον τρόπο το μήνυμα ότι είναι δίπλα τους και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Από εκεί και πέρα, μέχρι αύριο περιμένουν στην Οπαλένιτσα τον Γουίλιαμ Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, μετά την ολιγοήμερη άδεια που του παραχωρήθηκε, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδα αφού περάσει πρώτα και από εργομετρικές εξετάσεις.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία με τον Σοάρες είναι ότι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της Χάποελ Μπερ Σεβά και λογικά θα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Όσον αφορά στον Ζαΐλσον Αραούζο, αναμένουν στην Ομόνοια ενημέρωση, εάν έλυσε τη διαφορά του με την Γκρέμιο Ανάπολις ή όχι. Αναλόγως θα πράξει η τεχνική ηγεσία.

Τέλος, χθες βράδυ έγινε στη Λεμεσό συνάντηση για το ομόλογο. Ήταν η δεύτερη, μετά την πρώτη στη Λευκωσία στην οποία θα γίνει άλλη μια τις επόμενες μέρες. Παρατηρείται ανταπόκριση από φίλους της ομάδας, προς ικανοποίηση της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ