aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάνε για δεύτερη κοινή παρουσία «Ντέρμπι» και «Σέρι»

Πάνε για δεύτερη κοινή παρουσία «Ντέρμπι» και «Σέρι»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εφόσον επαληθευθούν τα όσα δούλεψε στις προπονήσεις ο Τζον Κάρβερ, οι Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν θα έχουν κοινή παρουσία στην ενδεκάδα της Ομόνοιας το απόγευμα στο Τσίρειο. Αυτό θα συμβεί για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη ήταν στο ματς με τη Δόξα στο ΓΣΠ, το οποίο τελείωσε ισοπαλία (1-1). Τότε ο Άγγλος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και ο Ιρλανδός ως αριστερό εξτρέμ. Αυτή τη φορά προτίθεται να αγωνιστούν ως δίδυμο στην επίθεση. Πέρα από το ματς που ήταν και οι δυο στην ενδεκάδα, στα υπόλοιπα τέσσερα μοιράστηκαν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ντέρμπισαϊρ στα δυο πρώτα (Ερμή, Αναγέννηση) και ο Σέρινταν στα δυο τελευταία (Εθνικό, Καρμιώτισσα). Οι δυο τους έχουν πετύχει συνολικά τα εννιά από τα δώδεκα γκολ της ομάδας τους, παρουσιάζονται σε πολύ καλή κατάσταση και ο Κάρβερ αναμένει ότι θα δώσουν συνέχεια στο σκοράρισμα, οδηγώντας την Ομόνοια σε νέα επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ