aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαναγιώτου: «Τρελός αν πιστεύει κάποιος ότι η Ομόνοια έχασε το τρένο - Ο Νικόλας φάνηκε...

Παναγιώτου: «Τρελός αν πιστεύει κάποιος ότι η Ομόνοια έχασε το τρένο – Ο Νικόλας φάνηκε έτοιμος»

Πεπεισμένος ότι Ομόνοια και Ανόρθωση θα ανακάμψουν εμφανίστηκε ο Άντρος Παναγιώτου. Ο παλαίμαχος άσος της «Κυρίας» και πατέρας του ποδοσφαιριστή των πρασίνων Νικόλα Παναγιώτου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στην επέκταση συμβολαίου του γιου του έως το 2025 και σχολίασε την εικόνα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη συμφωνία της Ομόνοιας με τον Νικόλα Παναγιώτου για επέκταση συμβολαίου, είπε: «Για να υπογράψει σημαίνει είναι ευχαριστημένος. Ικανοποιημένοι και η Ομόνοια και ο Νικόλας. Κάθε νεαρός όποτε του δοθεί η ευκαιρία πρέπει να είναι έτοιμος. Ο προπονητής του έδειξε εμπιστοσύνη και φάνηκε πως ο Νικόλας είναι έτοιμος. Συμφώνησε μέχρι το 2025».

Για την πορεία της Ομόνοιας, ανέφερε; «Αν αρχίσει κάποιος να αναλύσει την Ομόνοια πως άρχισε την προετοιμασία με τον κορωνοϊό και τα πολλά προβλήματα, είναι ένας κύκλος μεγάλος που έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Χρειάζεται υπομονή και δεν σημαίνει ότι κάθε χρόνο μπορείς να παίρνεις πρωτάθλημα. Χρειάζεται χρόνος και η Ομόνοια θα πετύχει αυτά που θέλει. Μόνο αν είναι τρελός κάποιος μπορεί να πει ότι η Ομόνοια έχασε το τρένο για το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμη. Και να  χάσει από τον Απόλλωνα δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, αλλά πρέπει να κερδίσει για να μειώσει τη διαφορά».

Για το πρωτάθλημα και την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει: «Είναι ένα απίθανο πρωτάθλημα διότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Είναι ντέρμπι το Ομόνοια – Απόλλωνας, αλλά δυνάμωσαν και οι πιο μικρές θεωρητικά ομάδες και τα αποτελέσματα κάθε βδομάδα είναι διαφορετικά. Βλέπεις μία ΑΕΚ πολύ δυνατή φέτος και γενικά ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Εγώ βλέπω ότι είναι γεμάτες όλες οι ομάδες, θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος. Δεν είναι όπως άλλες χρονιές που μετά από κάποιους αγώνες έλεγες για αυτούς που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Γέμισαν και οι μικρομεσαίες ομάδες, δεν είναι πλέον μόνο έντεκα παίκτες. Βάζουν μέσα κάποιον αλλαγή και μπορεί να είναι καλύτερος από αυτόν που αντικαθιστά».

Για την Ανόρθωση: «Και η Ανόρθωση είναι σε παρόμοια μοίρα με την Ομόνοια. Είναι μεγάλες ομάδες, θα το διαχειριστούν πιστεύω και θα ανακάμψουν και θα είναι εκεί. Έχουν τα προβλήματά τους λόγω Ευρώπης και είναι φυσιολογικό. Όπως έδειξε φέτος η Ανόρθωση έχει σκαμπανεβάσματα. Είναι απρόβλεπτη ομάδα. Έχει παιχνίδια που βλέπεις δύναμη και ποιότητα και σε κάποια ματς αυτά δεν μπορεί να τα βγάλει. Βλέπω την Ανόρθωση όποτε δεν έχει πίεση αγωνίζεται χαλαρά. Όταν έχει πίεση παίζει καλά. Αυτό είναι που πρέπει να σταθεροποιήσει, να είναι έτοιμη σε όλους τους αγώνες της και πιστεύω θα ανακάμψει και με την ΑΕΛ θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες».

Για τις ομάδες της Λεμεσού: «Πολύ δυνατές και οι τρεις ομάδες. Η ΑΕΛ πιστεύω είναι καλύτερη από πέρσι, ο Απόλλωνας το ίδιο, ο Άρης δυνάμωσε πολύ και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ πιο ανταγωνιστικό».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να κάνουν υπομονή, να αφήσουν τον προπονητή να δουλέψει, να μην υπάρχουν πολλές αλλαγές διότι αυτό είναι πρόβλημα. Ο Σωφρόνης μπορεί να βρει τον τρόπο να δέσουν οι παίκτες και να ανακάμψει το ΑΠΟΕΛ».

Αν έδωσε κάποια συμβουλή στον Νικόλα: «Κάτω το κεφάλι, δουλειά και άμα δουλεύεις δεν σε αδικεί κανείς. Αυτό είναι αποδεδειγμένο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ