aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαναγή: «Ο κόσμος έχει δικαίωμα να αντιδρά»

Παναγή: «Ο κόσμος έχει δικαίωμα να αντιδρά»

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, μίλησε στην Primetel για το σημερινό ντέρμπι στο Τσίρειο.

Αρχικό σχόλιο: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι ντέρμπι. Εμείς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές μάχες, εμείς ετοιμαζόμαστε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: Είναι δύσκολο να βλέπεις τον κόσμο να αντιδρά, αλλά έχει το δικαίωμα να το κάνει, δεν είναι το καλύτερο πράγμα, κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις, χρειάζεται πίστη.

Για τη συνέχεια: Και εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να τον κάνουμε χαρούμενο, από εκεί και πέρα θα έρθουν κακά και καλά αποτελέσματα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Που θα κριθεί το ντέρμπι: Θα έχουν οι προπονητές τη δική τους δουλειά, αλλά περισσότερο είναι πάνω σε εμάς και τον αντίπαλο. Αυτός που θα κερδίσει ατομικές μάχες και το κέντρο θα πάρει τη νίκη.

Για το μεγάλο του όνειρο: Όλοι φυσικά θέλουμε να παίξουμε σε πιο ψηλό επίπεδο, αυτή τη στιγμή βλέπω το παρόν, στόχος να παίζω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Για μένα αυτό είναιτο κυριότερο, κάποια στιγμή χωρίς να το θέλω θα έρθουν τα όνειρα που έχω από μικρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ