aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαναγή, Μεχίας, Αντωνίου: Ο Λεωνή, τα... αδέλφια και η «καλή σχέση»

Παναγή, Μεχίας, Αντωνίου: Ο Λεωνή, τα… αδέλφια και η «καλή σχέση»

Δηλώσεις στην κάμερα του Ομόνοια Premium παραχώρησαν οι τρεις τερματοφύλακες της Ομόνοιας Τομάς Μεχίας, Κωνσταντίνος Παναγή και Αλέξανδρος Αντωνίου, αλλά και ο προπονητής τους Δημήτρης Λεωνή.

Παναγή: «Νιώθω δυνατός και έτοιμος να προπονηθώ σκληρά για να επανέλθω όσο καλύτερα μπορώ στην αγωνιστική δράση. Οι προπονήσεις είναι δυνατές, έχουν ένταση και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Χαίρομαι που είναι μαζί μας και ο Λεωνή και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες είναι εξαιρετικά παιδιά. Και οι τρεις τερματοφύλακες είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση για να βοηθήσουμε την ομάδα».

Αντωνίου: «Νιώθω πολύ καλά, ανεβασμένος, η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ καλή, το κλίμα είναι πολύ καλό. Πάντοτε όταν υπάρχει ανταγωνισμός είναι καλό. Νιώθω ήδη έτοιμος να μπω κάτω από την εστία της Ομόνοιας».

Μεχίας: «Είναι περίοδος προετοιμασίας, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με διπλές προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και προετοιμάζεται κατάλληλα για το πρωτάθλημα. Έχουμε καλή σχέση, γυμναζόμαστε πολύ σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων, είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».

Λεωνή: «Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά εδώ στην προετοιμασία. Ο χώρος είναι θαυμάσιος εδώ για την προετοιμασία. Είμαι περήφανος που υπάρχουν αυτοί οι τρεις τερματοφύλακες στην Ομόνοια. Δουλεύουν πολύ σκληρά, ο συναγωνισμός είναι πολύ καλός. Νομίζω φέτος η Ομόνοια θα έχει μια πολύ καλή ισάξια τριάδα και ο καλύτερος θα παίξει στα πρώτα παιχνίδια. Το περισσότερο που προσπαθώ να βελτιώσω είναι η ψυχολογία. Το θέμα των τερματοφυλάκων είναι σημαντικό κομμάτι, και διαφορετικό από την υπόλοιπη ομάδα. Οι τερματοφύλακες πρέπει να είναι σαν αδέλφια και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε φέτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ