aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαναγή: «Είχα πρόταση και από την ΑΕΚ»

Παναγή: «Είχα πρόταση και από την ΑΕΚ»

Καλεσμένος στην εκπομπή PASP Extra Time ο διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κωνσταντίνος Παναγή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως κατέληξε στην Ομόνοια αποκαλύπτωντας ότι είχε πρόταση και από την ΑΕΚ, εντούτοις επέλεξε την Ομόνοια λόγω του Χριστόφορου Λοΐζου.

Η τοποθέτηση

«Εκείνη την περίοδο όταν ήμουν στον Ολυμπιακό είχα πρόταση και από την Ομόνοια και από την ΑΕΚ. Επέλεξα την Ομόνοια λόγω του Χριστόφορου Λοϊζου, του προπονητή τερματοφυλάκων με τον οποίο δούλεψα στην Εθνική. Μου εξήγησε τα δεδομένα και με έπεισε για τον τρόπο δουλειάς και τη δυναμική της Ομόνοιας. Με βοήθησε και στο αγωνιστικό κομμάτι και εκτός. Ήξερα ότι θα πάω στην Ομόνοια ως τρίτη επιλογή και σταδιακά να παίξω. Δεν περίμενα ότι θα είχα εννέα συμμετοχές στον πρώτο χρόνο. Με βοήθησε και η παρουσία του Κώστα Καϊάφα, ενός Κύπριου προπονητή. Στη συνέχεια κάποιες συγκυρίες στην ομάδα μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω βασικός».

Διαβάστε επίσης: Παναγή: «Δεν ήμουν τερματοφύλακας, στον Ροτσίδη έπαιζα παντού»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ