aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πάμε δυνατά για το sold out!»

«Πάμε δυνατά για το sold out!»

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει η διοίκηση της Ομόνοιας χθες στον κόσμο της ομάδας, μέσω των social media, είναι ξεκάθαρο: «Πάμε δυνατά για το sold out!». Ο λόγος για το ματς με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, την Κυριακή στις 19:00. Το βόρειο πέταλο θα μείνει κλειστό λόγω της γνωστής τιμωρίας, γι’ αυτό και οι διαθέσιμες εξέδρες για τον κόσμο της ομάδας θα είναι η δυτική και η ανατολική.

Χωράνε περίπου 12.000 κόσμου και αναμένεται, λόγω και της «δίψας» που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών, ότι θα εξαντληθούν μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας Ομόνοιας, της Ομόνοιας του Πάμπου Χριστοδούλου. Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα και η ανυπομονησία είναι μεγάλη, όπως και οι προσδοκίες.

Εξάλλου, αύριο βράδυ στις 19:30 στο οίκημα της Αναγέννησης Προσφύγων, στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Σχεδίου Ομολόγων. Διοργανωτής είναι ο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού. Αύριο, στις 19:30, θα γίνει άλλη μια παρουσίαση στο Συνεδριακό Κέντρο της ΠΕΟ (ισόγειο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ