aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Παίζει» (και) του Φιγκέρας

«Παίζει» (και) του Φιγκέρας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την προσθήκη και του Zαρκίνιο Αντόνια, μένει άλλη μια κίνηση για να συμπληρωθεί το ρόστερ της Ομόνοιας. Αυτή θα αφορά σε κεντρικό αμυντικό και ενδέχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει κατάληξη και ανακοίνωση της μετεγγραφής.

Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί τους πράσινους είναι και αυτή του Ισπανού Τζόρντι Φιγκέρας (αριστερά στη φωτό). Έγιναν επαφές με τον ποδοσφαιριστή και απομένει να διαφανεί εάν θα υπάρξει κατάληξη, την ώρα που στο τραπέζι βρίσκονται κι άλλα ονόματα για τη θέση στα στόπερ.

Ο 30χρονος (16.5.1987) Καταλανός αμυντικός, ύψους 1.85μ., την περσινή σεζόν ήταν στην Καρλσρούη, Β’ Κατηγορία Γερμανίας. Μέτρησε 18 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Προηγουμένως είχε πολλές παραστάσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρασε με επιτυχία από τη Ρεάλ Μπέτις την τριετία 2013-16, ενώ αγωνίστηκε επίσης με επιτυχία στις Θέλτα, Βαγιεκάνο, Βαγιαδολίδ, Μπριζ και Εσκιχεσισπόρ. Είχε πέρασμα και από τη Ρούμπιν Καζάν. Βάσει βιογραφικού θεωρείται εξαιρετική περίπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ