aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Παίζει» και του Μπιτόν, δεν είναι αποτρεπτικό το ποσό για την Ομόνοια

«Παίζει» και του Μπιτόν, δεν είναι αποτρεπτικό το ποσό για την Ομόνοια

Μετά τον Άνταν Μάθιους, ο Λένον είναι πιθανό να θελήσει να φέρει στην Ομόνοια άλλον ένα γνώριμό του. Πρόκειται για τον ανασταλτικό μέσο Νιρ Μπιτόν, με τον οποίο ο τεχνικός της Ομόνοιας συνεργάστηκε επίσης στη Σέλτικ. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport5.co.il», αναφέρει πως ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής έχει προσεγγιστεί από την Ομόνοια. Ο Μπιτόν έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ και ψάχνεται για νέο συμβόλαιο και για τον οποίο εκδήλωσε ενδιαφέρον και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι, ο ισραηλινός σύλλογος πρόσφερε στον Μπιτόν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές €250.000 με την προοπτική να φθάσει τις €350.000. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναζητεί, όπως σημειώνεται, μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο. Το πιο πάνω ποσό πάντως δεν είναι αποτρεπτικό για την Ομόνοια. Ο 39 φορές διεθνής με το Ισραήλ, που το 2013 πήρε μετεγγραφή από την Άστοντ στη Σέλτικ (271 συμμετοχές, 15 γκολ), υπό τις οδηγίες του Λένον κατέγραψε 75 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ