aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Παίζει» επάνοδος του Χριστοδούλου

«Παίζει» επάνοδος του Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη ο Παναγή στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, μετά από κτύπημα που δέχτηκε, τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το ματς με τον Ερμή. Ο διεθνής τερματοφύλακας σταδιακά ανεβάζει ρυθμό και η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά.

Η παρουσία του στην αποστολή θα κριθεί μέχρι και αύριο, στην τελευταία προπόνηση. Το γεγονός αυτό υποχρεώνει το τεχνικό τιμ να έχει πανέτοιμο και τον Ανδρέα Χριστοδούλου. Ο νεαρός πορτιέρο φλερτάρει εκ νέου με την ενδεκάδα.

Αναλόγως με την κατάσταση του Παναγή θα κριθεί και η παρουσία του 19χρονου Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ο Βύντρα θα επανέλθει μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα και θα αποτελέσουν μαζί με τον Όρσουλιτς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ακόμη, ο Σέρινταν διεκδικεί θέση, παραμένει ερωτηματικό αν θα μείνει στον πάγκο ο Χριστοφή ή άλλος ποδοσφαιριστής, όπως επίσης αν θα διαφοροποιηθεί το σχήμα, παρόλο που φαντάζει δύσκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ