aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαιχνίδι δίχως αύριο για την Ομόνοια/Αραράτ

Παιχνίδι δίχως αύριο για την Ομόνοια/Αραράτ

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Ομόνοια/Αραράτ στον αποψινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», στο πλαίσιο της φάσης των play-offs του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της Λάρνακας, με το διπλό που πέτυχε στο στάδιο «Ελευθερία» την περασμένη βδομάδα, απέκτησε πλεονέκτημα έδρας και πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι πράσινοι καλούνται να απαντήσουν με διπλό, να φέρουν τη σειρά αγώνων στο 1-1 και μέσα στο δικό τους… σπίτι να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε παράταση, με δύο ημίχρονα των πέντε λεπτών το καθένα. Εάν παραμείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα, τότε ο νικητής θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Σε περίπτωση που υπάρξει τρίτο παιχνίδι, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Απριλίου, στο στάδιο «Ελευθερία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ