aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Παγώνει» κάποιους βασικούς ο Πάμπος!

«Παγώνει» κάποιους βασικούς ο Πάμπος!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την απόλυτη στήριξη της διοίκησης τυγχάνει η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Πιστεύει στο πρόσωπο του Πάμπου Χριστοδούλου και παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και την απώλεια 14 βαθμών από τους 30 που διεκδίκησε, θεωρεί πως είναι σε θέση ο Κύπριος τεχνικός να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει. Άλλωστε, είναι κάτι που αποτυπώνεται με τον πιο έντονο τρόπο μέσα από την προχθεσινή δήλωση του προέδρου, Αντώνη Τζιωνή. Στην Ομόνοια δείχνουν αποφασισμένοι να «χτίσουν» στην παρουσία του νυν τεχνικού τιμ και μαζί ένα βασικό κορμό που θα βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο σε πρωταγωνιστική πορεία.

Το γεγονός αυτό, η εμπιστοσύνη δηλαδή στο πρόσωπό του, θα πρέπει λογικά να αποτελέσει το ισχυρό «όπλο» του Πάμπου Χριστοδούλου στην προσπάθεια άμεσης ανάκαμψης της ομάδας. Της βελτίωσης κυρίως της αμυντικής συμπεριφοράς της αφού εκεί εστιάζεται το πρόβλημα και δεν είναι σημερινό αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Και είναι εδώ που η κριτική στρέφεται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνική ηγεσία, που δεν μπόρεσε ακόμη να βρει τη λύση, τη ρίζα του κακού.

Πλέον, ο Κύπριος τεχνικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να προβεί σε κινήσεις που θα διαφοροποιήσουν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας και θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να δείξει σταθερότητα, για να μπορέσει να κάνει βήματα προς τα μπρος. Μια απ’ αυτές (τις κινήσεις) πέρα από τη δουλειά στις προπονήσεις, είναι το «πάγωμα» κάποιων από τους βασικούς ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνονται στα «θέλω» του προπονητή τους.

Άλλωστε, η (κακή) απόδοση μερικών παικτών «φωνάζει» και παρόλο που πιστώθηκαν, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό. Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί (στις 17 Νοεμβρίου), δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους που θεωρούνται «παγκίτες» και την περιμένουν για να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Η βελτίωση μπορεί να έλθει και μέσω της αλλαγής τακτικής, που και αυτό «παίζει» ως ένα άλλο μέτρο.Όλα αυτά μέχρι και το τέλος του χρόνου αφού τον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να προβεί σε προσθαφαιρέσεις, που θεωρούνται δεδομένες, με την προσδοκία ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα αποδειχθούν καλύτεροι απ’ αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ