aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαφιακός-Ομόνοια: Θέλουν με μανία το κύπελλο!

Παφιακός-Ομόνοια: Θέλουν με μανία το κύπελλο!

Ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 20:00 στο «Κίτιον», προκαλεί φοβερό ενδιαφέρον. Τον τίτλο διεκδικούν ο Παφιακός και η Ομόνοια που θεωρούνται οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της χρονιάς. Ο τυπικά γηπεδούχος Παφιακός κυνηγά το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία του και η Ομόνοια το πέμπτο.

Ο τελικός θα είναι μια επανάληψη αυτού που έγινε το 1997 με νικητή τον Παφιακό με 3-1, ο οποίος τότε κατέκτησε και το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξουν με μανία να σηκώσουν το τρόπαιο. Η ομάδα της Πάφου κατέκτησε τέσσερα κύπελλα ως εξής: Το 1997 κέρδισε την Ομόνοια με 3-1, το 2004 την Ανόρθωση 3-2 και το 2008 τον Διόνυσο 3-0.

Η κάτοχος του τίτλου Ομόνοια θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό αφού τη σεζόν 2015 -16 κέρδισε πάλι στη Λάρνακα σε ένα σπουδαίο τελικό την Νέα Σαλαμίνα με 3-2.  Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους μμε προπόνηση την Τετάρτη στο «Κίτιον» και θα επιδιώξουν το repeat. Οι τριφυλλοφόροι κατέκτησαν τέσσερα Κύπελλα το 1999,2006,  2009 και 2016.

Στις «ατραξιόν» της διοργάνωσης  το γεγονός ότι ο λίμπερο του Παφιακού Αντώνης Αντωνίου θα αγωνιστεί εναντίον της Ομόνοιας με την οποία πανηγύρισε το περσινό κύπελλο. Εξάλλου, ο λίμπερο της Ομόνοιας Μαρίνος Παπαχριστοδούλου θα αγωνιστεί εναντίον του Παφιακού, ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Η κάθε ομάδα εξασφάλισε από 400 εισιτήρια που τιμώνται προς 10 ευρώ. Εξάλλου, στην ΚΟΠΕ υπάρχουν εισιτήρια για το άνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας. Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν ως εισφορά για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΠΕ. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:45 και οι οπαδοί του Green Air Παφιακού θα λάβουν την κεντρική κερκίδα στο «Κίτιον» και της Ομόνοιας την απέναντι από τους επίσημους.

Στους δυο αγώνες που συναντήθηκαν οι δυο φιναλίστ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κστηγορίας μοιράστηκαν τις νίκες. Στον πρώτο γύρο, που έγινε την 5η αγωνιστική στις 25 Νοεμβρίου, ο Παφιακός κέρδισε με 3-2. Στον αγώνα του δεύτερου γύρου, που  έγινε την 12η αγωνιστική στις 3 Φεβρουαρίου η Ομόνοια κέρδισε με 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ