aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάει για νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο

Πάει για νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κάκιστη παρουσία του Μπρούνο Νασιμέντο στο ματς με τον Εθνικό Άχνας, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να μη λέει να μάθει από τα λάθη του, προβλημάτισαν έντονα τον Τζον Κάρβερ. Ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα, αύριο στο ΓΣΠ, ο Άγγλος τεχνικός προτίθεται να κρατήσει στον πάγκο τον Νασιμέντο, στέλνοντάς του μήνυμα.

Η Ομόνοια, λοιπόν, αναμένεται να παρουσιαστεί με νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Φλορέσκου να φαντάζει ως ο επικρατέστερος να πλαισιώσει τον Βύντρα, κι ας μην είναι η φυσική του θέση.

Παρόλο που ο Ρουμάνος είχε πολύ καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή, με την εμπειρία και τις δυνατότητές του, είναι σε θέση να προσδώσει τα στοιχεία που θέλει η τεχνική ηγεσία στο κέντρο της άμυνας. Εξέλιξη που θα… ανοίξει μια θέση στο κέντρο, με τους Κατελάρη και Κλέιτον να τη διεκδικούν.

Εάν προτιμηθεί ο πρώτος, θα έχει ξεκάθαρο ρόλο ανασταλτικού μέσου, με τους Μαργκάσα και Τουρέ να κινούνται λίγο πιο μπροστά. Σε αντίθετη περίπτωση, επανόδου δηλαδή του Βραζιλιάνου μέσου, θα επωμιστεί ρόλο επιτελικού έχοντας στήριγμά του τον Τουρέ, με τον Μαργκάσα να κινείται ως «κόφτης».

Ακόμη και απόλυτα έτοιμος να είναι ο Ντέρμπισαϊρ, αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει και του ντέρμπι που θα ακολουθήσει με τον Απόλλωνα. Ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Οπόταν, ο Σέρινταν θα διατηρήσει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, όπως και οι Κύπρου, Αγκάγιεφ ως εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ