aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠάμπος: Οι 10-11 ευκαιρίες, τα λάθη και το ακυρωθέν γκολ

Πάμπος: Οι 10-11 ευκαιρίες, τα λάθη και το ακυρωθέν γκολ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου παραδέχθηκε πως η Ομόνοια έχασε ένα 35λεπτο στο πρώτο ημίχρονο, όμως δήλωσε πως εάν μια ομάδα δικαιούταν τη νίκη αυτή ήταν η ομάδα του μετά από τόσες χαμένες φάσεις και ένα ακυρωθέν γκολ.

Αρχικό σχόλιο: Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο για την ομάδα μου δεν πήγε όπως έπρεπε. Με την πάροδο του χρόνου έστω κι αν μείναμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και στη συνέχεια δώσαμε κι άλλο γκολ από λάθος, είμαστε καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια ομάδα που κυριάρχησε, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς οι συγκυρίες με τις καθυστερήσεις δεν μας βοήθησαν. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν χάρηκε ποδόσφαιρο και είναι κρίμα γιατί η Αλκή συνήθως παίζει ποδόσφαιρο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δικαιούμασταν τη νίκη. Συνεχίζουμε, όλοι δυνατοί και αυτοί που είμαστε στο γήπεδο και ο κόσμος για να βγάλουμε όλη τη χρονιά σαν οικογένεια όπως ξεκινήσαμε, για το μεγαλείο της ομάδας.Ο κόσμος πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Χάθηκαν δυο βαθμοί, όλοι χάνουν βαθμούς, αλλά τους χρειαζόμαστε τους βαθμούς μετά την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε και θα δούμε που μπορεί η ομάδα να καταλήξει.

Πόσο δύσκολο είναι μια ομάδα να μείνει ήρεμη με όσα έγιναν;  Υπήρχαν κραυγαλέες ευκαιρίες, με όλο το σεβασμό στο συνάδελφο που ζήτησε πέναλτι. Όπως έχετε δει ένα πεντακάθαρο γκολ ακυρώθηκε. Αν κάτσω να μιλήσω για όσα είδαμε σήμερα μπορούμε να μείνουμε εδώ όλο το βράδυ. Αν είμαστε λίγο πιο πιεστικοί θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πείσμωσαν πραγματικά τα παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το ματς. Με τις ευκαιρίες, με τα γκολ. Είμαι σίγουρος η ομάδα θα πάει μπροστά.

Η Ομόνοια εμφανίζει συμπτώματα από την αρχή της χρονιάς να δέχεται εύκολα γκολ. Πώς διορθώνεται; Δεν μπορώ να κρίνω για πέρσι. Αν δείτε σε όλα μας τα παιχνίδια και αν εξαιρέσετε την ΑΕΚ που είχε και αυτή τις ευκαιρίες της, τα δυο προηγούμενα και το σημερινό, αν μετρήσετε τις ευκαιρίες του θα έλεγα ότι είναι 10-11 ευκαιρίες όλα τα ματς. Όλα τα λάθη τα πληρώνουμε, είναι αλήθεια και προσπαθούμε να γίνουμε πιο ομάδα. Και εγώ θέλω να παίζουμε επιθετικά, αλλά τα λάθη είναι που πληρώνουμε. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, να δέσουμε περισσότερο. Μόνο δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ